قهوه ساز دلتر برای حل یکی از بزرگترین مشکلات در دم کردن قهوه یعنی هم زدن قهوه طراحی شده است. برای جلوگیری از استخراج تلخی و ناسازگار ناشی از هم زدن کنترل نشده، قهوه ساز دلتر از یک سیستم سیلیکونی منحصر به فرد استفاده می کند. این سیستم آب بندی خاص، آب گرم و سابه قهوه را تا زمان شروع دم کردن جدا نگه می دارد و از هم زدن کنترل نشده جلوگیری می کند. هنگامی که فشار به پیستون وارد می شود، تماس آب و قهوه فعال می شود و اجازه می دهد تا برای اولین بار هم زدن ایجاد شود. این طراحی به کاربر این امکان را می دهد که کنترل کاملی بر جریان آب و هم زدن داشته باشد و در نتیجه دمی با تلخی کمتر و شفافیت بیشتر به دست آید.
سیستم آب بندی شده سیلیکونی منحصربفرد: که از هر گونه هم زدن ناخواسته بستر قهوه در حین دم کردن جلوگیری می کند.
– دم کردن تزریقی: آب و قهوه از هم جدا هستند تا زمانی که آماده شروع دم کردن با استفاده از دم کردن تزریقی شوید.
– تمیز کردن ساده: تنها چیزی که نیاز دارید چند دقیقه شستشو با آب است.
– قابل حمل: با وزن کمتر از ۲۵۰ گرم، دلتر برای کمپینگ، هواپیما، مسافرت، دفتر یا خانه ایده آل است.
– طراحی جیبی: جمع و جور و قابل حمل برای قهوه در هر مکانی
دم کردن:
برای دم کردن با قهوه ساز دلتر، به قهوه آسیاب شده تازه برشته شده و آب جوش نیاز دارید.
۱. یک فیلتر را در درپوش Delter قرار دهید و با آب بشویید و دور بریزید.
۲. قهوه تازه آسیاب شده را به محفظه قهوه دلتر (حداکثر ظرفیت ۳۰ گرم) اضافه کنید.
۳. درپوش دلتر را بچرخانید.
۴. Delter را روی فنجان خود برگردانید و شروع به ریختن آب گرم خود در محفظه دم کنید و تا خطوط خط پر کنید.
۵. پیستون را بالا بیاورید تا مقدار دقیق آب مورد نیاز برای دم کردن خود را مصرف کنید.
۶. پیستون را به سمت پایین فشار دهید تا تماس آب و قهوه فعال شود.
۷. پیستون را مجدداً بالا بیاورید تا محفظه کپسول قهوه را دوباره عصاره گیری کنید.قهوه ساز Delter Coffee Press
سازنده استرالیایی Trinity Coffee قهوه ساز جدیدی را رونمایی کرده است به اسم trinity zero
این قهوه ساز به اندازه کف دست است و با فشار انگشت شست، چیزی را میسازد که موسس و مدیر شرکت مارک فولکر آن را به عنوان یک وسیله شاد بین اسپرسو و قهوه ساز دمی توصیف میکند.
فولکر می گوید: «من دوست دارم Trinity Zero را یک سبک ترکیبی از دم کردن قهوه بدانم. سعی نمیکند اسپرسوساز قابل حمل دیگری باشد و همچنین قهوهساز فیلتر معمولی شما نیست. این به نوعی بهترین هر دو جهان است.
برای دم کردن با Trinity Zero، کاربران قهوه را به یک کپسول اضافه میکنند که شباهت زیادی به سبد اسپرسو دارد و نحوه قفل شدن آن در محفظه آب است. لایه ای از سیلیکون به عنوان نوعی صفحه پخش بین محفظه آب و قهوه عمل می کند، به طوری که وقتی کاربران آب را به خط پرکننده مشخص شده اضافه می کنند و سپس آن را با درب آن می بندند، آب از سوراخ هایی به قطر تقریباً ۱ میلی متر عبور می کند تا از قبل دم بکشد. قهوه. پس از گذراندن چند ثانیه برای فرآیند قبل از تزریق، کاربران شروع به فشار دادن روی یک «پمپ» سیلیکونی روی درب میکنند، هر دو محفظه تحت فشار قرار می گیرد، آب تازه به قهوه اضافه می شود تا زمانی که پروسه دم آوری تمام شود.
Trinity Zero Brewer علاوه بر قابلیت حمل، اندازه کوچک اش نیز نتیجه طراحی محیط زیستی و اصول تجاری است که بخشی از کمپین #TowardsZero این شرکت است. با Zero Brewer، هدف دم کردن با کیفیت و در عین حال مصرف کمترین مواد ممکن، و همچنین جلوگیری از هر گونه اجزای یکبار مصرف اضافی است.
به گفته این شرکت، فیلتر فولاد ضد زنگ ۱۵۰ میکرونی این قهوه ساز به عنوان روش پیشفرض فیلتراسیون، درون یک بدنه پلیپروپیلن قابل بازیافت و بدون BPA قالبگیری میشود و وزن کل قهوه ساز تنها ۱۱۶ گرم است.
فولکر میگوید: «این برای سفر و قابل حمل بودن عالی است، اما به این معنی است که در مقایسه با سایر دستگاههای پرس، تنها حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از مواد، از نظر حجمی، برای تولید ZERO مصرف میشود.» ما فکر میکنیم ایده خوبی است که با محصولی شروع کنیم که مواد کمتری مصرف میکند.»
طبق توصیه های شرکت، کل فرآیند حدود ۱۲ پمپ و تقریباً ۶۰ ثانیه طول می کشد.
فولکر میگوید: «Trinity Zero در واقع از نظر ویژگیهای عملکردی بسیار منحصربهفرد است و ما توانستهایم حق ثبت اختراع آن را به دست آوریم. «مکانیسم پمپ دیافراگمی روشی منحصر به فرد برای ایجاد فشار است، نتیجه کار اسپرسو نیست، اما فیلتر کافی هم نیست. این حدود ۴٪ TDS است و ۸۰ میلی لیتر کنسانتره را در اختیار شما قرار می دهد.